INTRESS (Instituto de Trabajo Social y de Servicios Sociales)

Espectacles i contacontes

Contacontes

Som una entitat sense ànim de lucre que atén persones en risc d’exclusió social des de l’inici al final del seu recorregut vital, en el moment en què ho necessitin. Treballem perquè les persones exerceixin els seus drets i puguin triar com volen viure.

Som pioneres en el disseny i la implementació dels programes d’intervenció social més innovadors. La nostra capacitat de gestió va lligada al nostre coneixement, que evoluciona constantment: compartim i difonem. Treballem amb un model d’atenció centrat en la persona i en la promoció de la seva autonomia i sempre que és necessari, creem aliances amb altres entitats o actors socials per treballar en xarxa.

Activitat relacionada amb els contes

L’any 2020 vam iniciar la col·lecció de contes amb valors, que és una sèrie d’històries protagonitzades per animals amb l’objectiu d’apropar les problemàtiques que ens trobem en el nostre dia a dia als infants. Fins ara hem tractat temes com la violència masclista, la salut mental, les mesures penals alternatives, el procés de migració o l’acollida en família extensa.

En aquest enllaç podreu trobar el dossier explicatiu de tots els contes amb valors que hem editat.

Fitxa

Adreça: Carrer Villarroel, 45, entresol, 08011 Barcelona

Correu electrònic: intress@intress.org

Telèfon: 932 172 664