Vivim del Cuentu

Espectacles i contacontes

Contacontes | Formacions| Presentacions | Escriptura de Llibres

Els Vivim del Cuentu som un grup de 8 rondallaires que vam néixer el desembre del 2006 per tal de fer arribar els contes i les històries de la tradició a petits i grans d’arreu del país.

Activitat relacionada amb els contes

Som un grup jove, dinàmic i amb molts recursos de cara als infants que ens adaptem al públic i a les seves necessitats. Oferim sessions per a petits o grans, amb infinitat de temàtiques. Fins i tot les podem arrodonir amb música i tallers formatius per a escoles, educadores o famílies.

Com a grup creiem en el poder dels contes per a educar, per a fer pensar, per a transmetre valors i també, és clar, per a entretenir. És més, considerem que no hi ha infància sense contes que potenciïn la imaginació i la creativitat dels nens i nenes.

També fa uns quants anys que a part d’explicar històries les escrivim i ja tenim prop d’una trentena de contes publicats. Els més coneguts probablement són els contes desexplicats on treballem temes de coeducació i trencament de rols de gènere per donar una volta als contes clàssics.

Podeu llegir tot el què us podem oferir a vivimdelcuentu.org i si ens voleu veure en acció ho podeu fer aquí.

Fitxa

Correu electrònic: info@vivimdelcuentu.org

Telèfon: 647 404 561