Trama SCCL

Espectacles i contacontes, Formacions i tallers

Espectacles | Contacontes | Formacions | Tallers

Som una cooperativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social dedicada a la dinamització cultural i la sensibilització social.

Realitzem espectacles, xerrades, cursos, itineraris, visites comentades, activitats i projectes culturals. Col·laborem amb persones, col·lectius, entitats, equipaments i institucions de Catalunya. Les nostres propostes van dirigides al públic general i a col·lectius específics com infants, adolescents i joves, famílies, docents i professionals, dones i gent gran.

Fomenten la cultura cooperativa i els valors i pràctiques de l’economia social i solidària, l’aproximació als llenguatges artístics,  l’anàlisi crítica, el debat participatiu i la reflexió col·lectiva sobre el món contemporani, la memòria històrica, la perspectiva feminista, la no-violència i les relacions justes i equitatives.

Activitat relacionada amb els contes

Des dels inicis de l’entitat que treballem fent contacontes, tant de contes clàssics repensats com de contes de nova creació, i espectacles infantils dins el programa Repensem els Contes per a la creació, dramatització i divulgació de contes coeducatius.

En aquest enllaç al programa, es poden veure les diferents activitats que duem a terme des de la cooperativa en relació amb els contes coeducatius.

Fitxa

Adreça: Carrer d’Olzinelles, 63, 08014 Barcelona

Correu electrònic: trama@trama.coop

Telèfon: 645 379 559