Raig de Sol Contes

Espectacles i contacontes, Formacions i tallers

Espectacles | Contacontes | Tallers

Un raig de sol il·lumina, desperta, fa somriure i somiar… Amb els contes passa el mateix!

Per això, des de Raig de Sol contes oferim contes per passar-s’ho la mar de bé i també per pensar! Contes amb valors en diferents formats i sempre participatius.

Activitat relacionada amb els contes

La Sol Galatro, actriu i narradora oral, des de fa 19 anys, col·labora en la creació i programació d’espectacles de sensibilització per a diverses entitats com a Lapsus Espectacles, Fundació La Caixa, Mans Unides, Institut de Drets Humans de Catalunya, Fundació La Roda, Fundació Pere Tarrés, etc.

Amb Raig de Sol contes vol continuar amb aquesta tasca de sensibilització oferint divertides històries amb valors com la pau, solidaritat, igualtat, drets humans, medi ambient, perspectiva de gènere i cultura popular.

Alguns projectes:
– Participació anual a la campanya “Prou d’Hòsties” de l’Ajuntament de Parets del Vallès des de l’any 2008 fent sessions il·lustrades de “Ningú més que l’altre” per les escoles del Municipi.

– Gravació de “Contes amb valors” per Vilafranca TV.

– Gravació d’una versió del conte sobre la pau “Sopa de pedres” per la plataforma “El planeta dels contes” i d’altres programacions per la Fundació La Roda.

– Campanya ” Canvia el xip, recicla’ls” de l’Agència de Residus de Catalunya per centres comercials i 58 biblioteques de tota Catalunya.

Fitxa

Adreça: Carrés Progrés, 146, 08903 l'Hospitalet de Llobregat

Correu electrònic: raigdesolcontes@gmail.com