Llibreria Synusia

Llibreries i editorials

Contacontes| Formacions | Tallers | Presentacions

Synusia és una llibreria de proximitat que busca cuidar el tracte amb la seva comunitat (cuidar els encàrrecs, les sol·licituds i recomanacions de llibres). Ofereix llibres de poesia, narrativa, àlbum il·lustrat, còmic, narrativa infantil i juvenil, moviments socials, transfeminismes, pensament polític, economia crítica, estudis decolonials, ciutat i estudis urbans, història, filosofia, assaig, comunicació, cultura lliure, teoria cultural, agroecologia, salut i alimentació, participació ciutadana, estudis culturals, contra-cultura, música, entre altres.

Com a espai cultural a la ciutat, contribueix amb una àmplia proposta d’agenda setmanal, pensada per a un gran ventall de persones, edats i inquietuds. Així, oferim presentacions de llibres, xerrades i debats, projeccions audiovisuals, tallers, activitats infantils i cicles temàtics. Col·labora amb diverses iniciatives, col·lectius i entitats de la ciutat amb els qui realitza gran part de les seves activitats.

A través de l’Àrea d’Autoformació, es proposen cursos, grups de lectura, tallers que busquen explorar aquells temes que, per conjuntura interès social, ens interpel·len a buscar espais de discussió i pensament comú.

HORARIS D’ATENCIÓ
De dilluns a divendres de 10h a 13h i de 18h a 21h.
Dissabtes de 10h a 13:30h.

Activitat relacionada amb els contes

Des de Synusia desenvolupem diferents espais a la nostra agenda al voltant de la literatura infantil i el conte:
– Espais en família: Estris i Contes, Clubs de lectura i Laboratoris literaris.
Investigacions al voltant del conte i la coeducació.
– Presentacions de llibres, autores i il·lustradores durant tot el curs.
Cicles de teatre i contes en família.
– Acompanyament i assessorament a escoles en literatura no sexista.

Fitxa

Adreça: Carrer Montserrat, 136, 08221 Terrassa

Correu electrònic: info@synusia.cc

Telèfon: 937 339 421