LAura de CoNtes

Espectacles i contacontes

Espectacles| Contacontes | Tallers

Actriu/Narradora LAura de CoNtes és narradora oral i narradora gestual. A través dels contes i àlbums il·lustrats, de la paraula i el cos, faig creació d´espectacles de contes per connectar, evocar, transmetre emocions, qüestionar-nos, identificar-nos i tot allò que encara des-conec i em conec-ta amb el públic.

Actualment, estic voltant el conte SÓC AIXÍ que tracta temes com ara la perspectiva de gènere/sexisme i l’assetjament. He elaborat un dossier pedagògic per treballar a les aules, basat en les cançons que apareixen al conte, amb molts recursos de coeducació, activitats plàstiques i dinàmiques i jocs d’expressió.

Una de les meves sessions més voltades dins el programa de Biblioteques Naturalment és el conte basat en fets reals de la Jully Papallona. Actualment, forma part de la programació de Viu el Parc de la Diputació . Aquest conte inspirador parla de la primera dona i persona que ha viscut dalt una sequoia mil·lenària.

En aquet Catàleg.LAuradeCoNtes podeu accedir al meu catàleg, amb diferents propostes de sessions de contes.

Activitat relacionada amb els contes

Des de fa 5 anys em dedico a explicar contes, la meva trajectòria professional com a actriu i pallassa/ pallassa d’hospital m’ha portat a l’infinit món dels contes. El meu objectiu és trobar contes que siguin font d’inspiració, que el contingut sigui coeducatiu, cooperatiu, amb consciència ecològica i social, que les nenes o dones siguin també heroïnes i protagonistes i facin història. Els tallers que ofereixo són per aprofundir , generar debat o crear conjuntament segons el tema que es tracti. Temes com el bullying, l’autoestima, la mort, la natura/ecologia…

Fitxa

Adreça: Carrer del picot 15, Cànoves i Samalús

Correu electrònic: laura_asensio@yahoo.es