La Porta de Fusta

Espectacles i contacontes, Formacions i tallers

Contacontes | Formacions | Tallers

La Porta de Fusta som una companyia i escola de teatre de Calafell que vam començar el 2013 i que, any rere any creixem, aprenem i ens esforcem per jugar, experimentar, imaginar i interpretar amb petits i grans.

Tenim una visió del teatre basada en el joc, l’escolta de les necessitats i el respecte i creiem en el teatre com el fruit d’una recerca cap a la pròpia expressió.

Als nostres tallers de teatre s’afavoreix el desenvolupament, l’expressió i el joc, oferim un espai on estar present i desconnectat de la resta del món. I en els nostres espectacles intentem traslladar la vida a l’escenari d’una forma divertida poètica, rescatant instants comuns.

Activitat relacionada amb els contes

Expliquem els contes a la nostra manera, teatralitzats, aptes per a famílies i per a persones més petites i més grans.

La nostra intenció com a conta-contes és treballar entre tots i totes un imaginari concret per donar-li valor a la creativitat i a la nostra imaginació en un món on les imatges ens assalten constantment i se’ns dona tot fet. Tocs de màgia, de realitat i d’humor pinten sempre els nostres contes.

La majoria de conta-contes tenen una durada de 30 minuts i estan explicats a dues veus! Tenim conta-contes de temàtiques diverses i també en fem a mida!

En aquest enllaç podeu visitar les nostres propostes.

Fitxa

Adreça: CarrerDoctor Dachs, 26 baixos, 43820 Calafell

Correu electrònic: info@laportadefusta.com

Telèfon: 699 025 032