La Insòlita

Llibreries i editorials

Contacontes | Tallers | Presentacions

La Insòlita és una llibreria de proximitat, generalista i amb especialització en gèneres fantàstics, sobretot escrit per autores, per a totes les lectores, des de les més petites a les més grans. Vam obrir les portes el setembre de 2021 al barri de Poblenou de Barcelona.

Activitat relacionada amb els contes

Reivindiquem els gèneres fantàstics, és a dir, aquells que es construeixen sobre una base narrativa no realista, ja sigui l’insòlit, el terror, la ciència-ficció, els gèneres híbrids, onírics i poètics o el new weird, doncs volem contribuir a la propagació d’aquestes altres maneres de narrar i d’explicar el món, o els possibles mons, passats, presents i futurs.

I reivindiquem també l’escriptura de les autores, com a pràctica feminista, que al llarg de la història ha quedat relegada fora dels cànons literaris patriarcals. També volem donar un lloc a les llegendes, mites i folklore de diferents territoris, així com a la història de la màgia i l’ocultisme com a espais d’enunciació i creació marginals respecte a la narrativa oficial realista.

A banda de la venda de llibres, organitzem cursos, tertúlies, grups de lectura, cinefòrums recitals poètics, conta-contes, presentacions i estem obertes a crear tota mena d’activitats i esdeveniments en sinergia amb altres entitats, col·lectius i iniciatives del barri o de fora.

Fitxa

Adreça: Carrer de la Ciutat de Granada, 76, 08005 Barcelona

Correu electrònic: llibreria@lainsolita.barcelona

Telèfon: 930 329 159