La Carbonera

Llibreries i editorials

Contacontes | Tallers | Presentacions

La Carbonera neix amb l’objectiu de convertir-se en la llibreria del Poble-sec, amb la voluntat de construir des del barri i per al barri una comunitat lectora que creixi i que estimi la literatura, els llibres i la cultura.

Som un projecte cooperatiu, on les sòcies entenem el treball i el projecte de manera compartida i cooperant, amb voluntat transformadora i fent nostra la idea d’economia social i solidària.

Activitat relacionada amb els contes

A La Carbonera hi ha llibres. Molts. En tenim molts de nous, però també en tenim de segona mà, els que podem, els que ens regalen i els que recuperem, perquè creiem que tots tenim dret a una segona oportunitat, llibres inclosos.

De llibres nous en tenim de molts tipus: novel·les, assaig, poesia, teatre, novel·la negra, fantasia i ciència-ficció, còmic, llibre juvenil, llibres infantils… una mica per a cada lectora o lector que tingui ganes de llegir, de descobrir coses noves o de redescobrir clàssics.

Però com que considerem que llegir no ha de ser exclusivament una activitat individual, organitzem activitats per tal de compartir allò que llegim, sigui llegint en comú o bé comentant el que ja hem llegit. Per això fem clubs de lectura per a petits i grans, i en diversos idiomes, conta-contes per a menuts, recitals de poesia… però també volem aprofitar l’espai lector per a repensar-nos i obrir-nos a les entitats del barri per tal que es facin seu l’espai i vinguin a pensar en col·lectiu i a debatre sobre… bé, sobre el que decidim.

Podeu trobar totes les activitats que duem a terme a la llibreria a la nostra Agenda.

Fitxa

Adreça: Carrer de Blai, 40, 08004 Barcelona

Correu electrònic: info@carbonera.cat

Telèfon: 938 322 017