Cúrcuma

Espectacles i contacontes, Formacions i tallers

Espectacles | Contacontes | Formacions | Tallers

Cúrcuma és una cooperativa que treballa des d’una perspectiva feminista, comunitària i amb una mirada interseccional i intercultural.

A Cúrcuma facilitem processos de presa de consciència al voltant de múltiples identitats, desitjos i maneres de fer, acollint la diversitat com a riquesa i la creativitat com a motor de creixement. Volem transformar les violències masclistes per construir relacions més lliures i igualitàries, afavorint l’autogestió, el benestar i la responsabilitat d’individus i grups.

Potenciem activament la creativitat, l’horitzontalitat i la participació per construir i créixer de forma conjunta amb les comunitats dels nostres entorns. 

Activitat relacionada amb els contes

La proposta pedagògica de Cúrcuma al voltant de la coeducació es caracteritza per utilitzar metodologies diverses i creatives que afavoreixin la participació activa dels infants i joves en els tallers; a les etapes d’infantil i primària ho fem a través dels Contacontes.

Aquests possibiliten que els més petits adquireixin conceptes complexes com l’expressió de gènere, l’empatia, la diversitat, l’orientació sexual, etc.

Fitxa

Adreça: Carrer de Casp, 43, 08010, Barcelona

Correu electrònic: info@curcuma.coop