Acció Perifèrica

Llibreries i editorials, Espais programadors, Formacions i tallers

Contacontes | Formacions | Tallers | Presentacions

Acció Perifèrica és una llibreria transfeminista i LGTBIAQ+ de Nou Barris. Conta de tres activitats:

  • Llibreria especialitzada: on l’objectiu és apropar a Nou Barris literatura transfeminista i LGTBI. I convertir el local en un espai de referència segur per qualsevol dissident de gènere i sexe del districte.
  • Formació: com a entitat de barri oferir l’experiència prèvia com a formadores en educació en el lleure, pedagogies feministes queer i coeducació. L’objectiu és assessorar i acompanyar a qualsevol entitat i/o empresa per introduir la perspectiva de gènere i la diversitat sexo-afectiva en la seva pràctica diària. Tanmateix, oferir formació especialitzada sobre violència de gènere, redefinició de les masculinitats en els homes o com acompanyar a persones agressores.
  • Tallers i sensibilització: acció perifèrica també neix amb l’objectiu de realitzar tallers a centres educatius i sensibilització participants en diferents accions comunitàries dels barris perifèrics o dels anomenats barris de l’eix Besòs. I també organitzar tallers a la llibreria: escriptura creativa, educació sexo-afectiva, etc.

Activitat relacionada amb els contes

Des de la llibreria tenim una àmplia varietat de contes amb perspectiva transfeminista i LGTBIAQ+.

Realitzem tallers de sensibilització a través dels contes per tal d’incloure la coeducació i la perspectiva de gènere i la diversitat sexo-afectiva en la pràctica diària de famílies, centres educatius i altres entitats o empreses.

Fitxa

Adreça: Carrer de Francesc de Bolòs, 28 08031 Barcelona

Correu electrònic: accioperiferica@gmail.com

Telèfon: 933 498 320